Sponsoring

reddingsbrigade

Hermus Watersport steunt mensen en verenigingen die veel liefde steken in watersport. Vooral projecten, evenementen en verenigingen die zich 100% vrijwillig inzetten voor de watersport kunnen op Steun rekenen van Hermus Watersport.

  • Reddingsbrigade Roermond werkt met een grote groep vrijwilligers aan veiligheid op Roermondse Maasplassen. Ze assisteren bij noodweer, slepen boten met motorpech en kunnen te water geraakte bezittingen op duiken, zoals; sleutels en horloges
  • Maas en Roer Eredivisie zeilen ( Hoofdsponsor ) De beste zeilers van Maas & Roer zeilen in Eredivisie zeilen. En nemen deel aan wedstrijden in heel Europa.
  • Waterscouting Beatrix ( 24uur zeil Marathon ) Om de materialen van de schepen weer in orde te krijgen organiseerde Waterscouting Beatrix een 24 uurs zeilmarathon. Met het ingezamelde geld, konden ze hun “Lely-Vletten” voorzien van nieuw staand en lopend want. ( verstaging, blokken, karabijnhaken en lijnen. )
  • Waterscouting Sint Franciscus. ( Onderhoud buitenboord motor ) Brengt ieder jaar hun Honda buitenboord motor voor onderhoud. Om deze jonge waterscouts te helpen voert Hermus Watersport de jaarlijkse onderhoudsbeurt GRATIS uit.
  • Gratis ijs voor de jongste zeilers van zeilvereniging Maas & Roer. Deelnemers van het zeilkamp jeugdzeilen, krijgen na alle inspanning van theorie en praktijk lessen een verkoelend ijsje cadeau van Hermus Watersport.

Het nieuwe groeicertificaat* voor Kinder Reddingsvesten: Reddingsvesten zijn niet goedkoop en kinderen groeien snel. Om je in de kosten te helpen neemt Hermus Watersport gebruikte reddingsvesten retour. Daarvoor krijg je 20 euro korting op een groter reddingsvest. Veiligheid op het water… ook dat is Liefde voor watersport! Zeker met kinderen.