Winterligplaatsen

hermus winterJachthaven winterseizoen.

Natuurlijk heeft uw schip tijdens het winter seizoen meer te verduren, maar vergeet niet dat het een schip is. Schepen zijn gemaakt voor het water. Zelden is het de wind of water die schade veroorzaakt, het is voornamelijk de kou waar u het schip op moet voorbereiden.

De winterligplaatsen.

Bij Jachthaven Hermus heeft drie mogelijkheden om uw schip te laten overwinteren. Te water, op de wal of in de loods. In het water krijgt u een ligplaats in een box, met aan één kant een zijsteiger. Toiletten en douches zijn tijdens de winter afgesloten.


jachthaven hermus winterligplaatsenOp de wal

De plaatsen op de wal zijn de hele dag afgesloten. Van 9:30 tot 17:00 toegankelijk voor ligplaatshouders.  Er staan meerdere stroomkasten op het terrein voor kleine werkzaamheden aan het schip.(Eén € 0,50 munt per Kw)

In de loods

Ook in de loods is het verstandig een dekzeil over uw schip te leggen. Zo beschermd u het schip tegen stof en vuil. De loods wordt geventileerd door “natuurlijke ventilatie”. Door die constante luchtcirculatie dwarrelt het stof op uw schip neer.

Kosten en reserveren

Ligplaatsen te water zijn er in de winter voldoende vrij. Een ligplaats op het land en loods moet gereserveerd worden. Heeft u interesse in een ligplaats? Graag berekenen wat een ligplaats voor uw schip zou kosten. Wilt u zich aanmelden voor een ligplaats of wilt u weten of een plaats vrij is dan nodigen wij u uit naar jachthaven Hermus in Roermond te komen. Via internet of e-mail worden geen ligplaatsen gereserveerd.

 

Havenreglement