Zomerligplaatsen

Jachthaven zomerseizoen.

jachthaven HermusRust.

Rust, de belangrijkste eigenschap van Jachthaven Hermus. Midden in het Maasplassen gebied van Roermond is de jachthaven is gelegen op het schiereiland Hatenboer. Met veel water en natuur er omheen. De haven van Hermus Watersport geeft plaats aan plezierjachten van 4 tot 14 meter lengte.  Naast het genot aanboord heeft u ook de mogelijkheid om op het haventerrein van het weer en gezelligheid te genieten. Bovendien zijn er twee cafe/restaurants op loop afstand net buiten de Jachthaven.

“Ik stap in mijn auto en 20 minuten later ben ik op vakantie.”
Heer Berghausen uit Niederkrüchten


De steigers

Alle ligplaatsen zijn “box plaatsen”. Uw schip ligt in een box met aan één kant een zijsteiger. Vanaf 2008 wordt geïnvesteerd in nieuwe steigers met het doel om alle steiger elementen te vernieuwen. Elektriciteit  is op de steigers tegen betaling verkrijgbaar.

havenParkeren en sanitair

Voor ligplaatshouders is het gebruik van de parkeergelegenheid, toiletten en douche gratis. Deze faciliteiten zijn afgesloten, dus enkel toegankelijk voor ligplaatshouders.

Wi-Fi

U kunt als ligplaatshouder op het jachthaven terrein van Hermus gebruik maken van het gratis WIFI netwerk. Daarmee heeft u onbeperkt toegang tot het internet. Ligplaatshouders kunnen de toegangssleutel verkrijgen in winkel van Hermus Watersport.

 

“ Aan boord mijn e-mail checken. Makkelijk en ook nog gratis! Heer Vossen Sittard.”


Bijna alles wat een watersporter nodig heeft in één jachthaven:

Kosten en aanmelden

Heeft u interesse in een ligplaats? Graag berekenen wij voor u de kosten voor een ligplaats die bij uw schip past.  Wilt u zich aanmelden voor een ligplaats of wilt u weten of een plaats vrij is dan nodigen wij u uit naar jachthaven Hermus in Roermond te komen. Via internet of e-mail worden geen ligplaatsen gereserveerd.

 

Met dank aan de heer T. Götz

 

Haventarieven

Havenreglement